Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prabangus dovanų rinkinys Shunga Fruity Kisses

Prekės ženklas: Shunga
0 atsiliepimų
55.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Itin prabangus dovanų rinkinys poroms padės nustebinti mylimąjį ar mylimąją ir pasinerti į erotinius žaidimus.

Rinkinyje rasite:

  • Masažo aliejų „Libido Exotic Fruits" (125 ml);
  • Šildantį masažo aliejų su afrodiziakais „Raspberry feeling" (100 ml);
  • Aromatizuotą vandens pagrindo lubrikantą „Toko Aroma Melon-Mango" (165 ml).

Malonaus aromato masažinis aliejus „Libido Exotic Fruits" yra visiškai natūralus, jo sudėtyje yra šalto spaudimo aliejai. Sudėtyje esantys migdolų, vynuogių kauliukų, avokadų ir sezamo aliejų maitina ir rūpinasi Jūsų oda, o ylang - ylang ekstraktas ir vitaminas E tinkamai pasirūpins Jūsų oda. Aliejus puikiai slysta, ilgai išlieka, nekemša porų, neturi lipnumo ir riebumo pojūčio. Gali būti naudojamas erotiniam ir įprastam masažui.

Šildančio poveikio masažinis aliejus „Raspberry feeling" idealus erotiniam masažui. Jį galima valgyti ir bučiuoti, o malonus šildantis poveikis suteiks jausmingumo. Nepakartojamai malonaus aviečių kvapo bei skonio.

Vandens pagrindo lubrikantas „Toko Aroma Melon-Mango" tinkamas tiek oraliniam, tiek vaginaliniam naudojimui. Jis nelipnus ir neriebus, maloniai slysta ir ilgai išlieka.

Kiekis: 125 ml, 100 ml, 165 ml

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.