Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Pripučiamas analinis kaištis Pilnatvė

0 atsiliepimų
58.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pripučiamas analinis kaištis, kurio apimtis galėsite pritaikyti pagal savo norus ir galimybes. Pagamintas iš šilkinio švelnumo silikono,  kuris greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti.

Smailėjančios formos, dėl to jį patogu įskverbti į analinę angą, apačia platėjanti, tad užtikrina saugų naudojimą. Kelis kartus spustelėjus medicininio stiliaus pompos galvutę jis iškart ima didėti. Negana to, šis žaisliukas dar ir vibruoja, turi net 10 vibracijos greičių. Patirsite intensyvų malonumą, kuris išstums Jus už Jūsų ribų. Kai norėsite kaištį grąžinti į pradinę padėtį tiesiog paspauskite vožtuvėlį, tada ištraukimas bus nesudėtingas. Oro cirkuliacija ir vibracija valdomi pulteliu, kad Jums būtų kuo patogiau ir galėtumėte maksimaliai atsipalaiduoti.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 12,2 cm

Skersmuo: 5 cm

Vibracija: 10 greičio režimų

Sukimai per minutę: 7000

Triukšmo lygis: maks. 50 dB

Baterijos: 2 x AAA (pridedamos)

Spalva: juoda

Svoris: 276 gramai

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.