Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prisegamos kojinės Bondea

Prekės ženklas: Obsessive
0 atsiliepimų
10.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Sakote, kad Jums patinka klasika? Tuomet šios kojinės kaip tik Jums! Fenomenalūs nėriniai ir neįtikėtinai jausminga juoda spalva - tai būdas padaryti kojas itin seksualiomis. Paruoškite paslaptingą staigmeną savo vyrui. Gundančios detalės leis jam žinoti, kad Jūs nusiteikusi meilės žaidimams! Puikiai išryškintos kojos ir akį traukiantys nėriniai suteiks nuostabios patirties. Šių kojinių dėka visą kitą dieną galvosite apie fantastišką naktį, kurią turėjote kartu! Patikėkite - jo galva bus pilna erotinių fantazijų apie Jus. 

Elegantiškos, juodos kojinės su nėriniais ant šlaunų - puikus akcentas dėmesiui prikaustyti. Kojinės neturi vidinėje pusėje silikoninių juostelių, dėl to reikalingi dirželiai joms prisegti ir laikyti. Elastingas audinys - tobulo prisitaikymo prie kūno linijų garantija. Klasikinio stiliaus, dėl to lengvai priderinsite prie apatinio trikotažo ar seksualios suknelės. Pasitikėkite savimi ir gundykite mylimąjį! 

Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elastanas

Spalva: juoda

Dydžių lentelė

S/M:

Dydis: 34-48
Šlaunies apimtis: 50-55 cm

L/XL:

Dydis: 40-42
Šlaunies apimtis: 55-60 cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.