Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prisegamos krūtys Pasitikėjimas (HH dydis)

0 atsiliepimų
169.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Liemenėlė su silikoninėmis krūtimis, atkartojančiomis realią moters anatomiją, patobulintos rausvais ir standžiais speneliais. Natūralaus odos tono, sukurtos taip, kad visiškai užpildytų plokščią krūtinę, o reguliuojamo ilgio skaidrios pentešėlės ir apvadai aplink krūtis pritvirtina jas prie kūno. 

Tinkamo dydžio pasirinkimas:

Reikia atsižvelgti tiek į puodelio dydį, tiek į krūtinės dydį. Paprastai asmeniui su didesniu krūtinės dydžiu reikės didesnio puodelio dydžio, kad jis būtų proporcingai subalansuotas ir simetriškas, tačiau jis taip pat puikiai tinka žmonėms su mažesniu krūtinės dydžiu, viskas priklauso nuo poreikio.

Pirmas dėvėjimas:

  • uždėkite silikonines krūtis ant savo krūtinės ir užfiksuokite jas petnešėlėmis taip, kad jaustumėtės patogiai ir užtikrintai;
  • po naudojimo laikykite krūtis dėžutėje, kurioje jos pristatomos;
  • plauti tik rankiniu būdu, naudojant šiltą muiluotą vandenį, nušluostyti minkštos medžiagos audiniu; 
  • nenaudokite džiovyklės, venkite pernelyg didelio karščio.

Medžiaga: silikonas

Dydis: HH

Padidinimas: 6-7 kaušeliai

Ilgis: 19 cm

Plotis: 14,5 cm

Storis (išpūtimas): 11,4 cm

Svoris (poros): 2400 g 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.