Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Prostatos masažuoklis XPander X4+

0 atsiliepimų
89.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino prostatos masažuoklis, kuris yra tikras stimuliacijos ekspertas! Inovatyvus žaisliukas, turintis išplėstinę funkciją - abu kraštelius galima suspausti, kadangi tarp jų tuščia erdvė, dėl to lengviau įterpti į analinę angą, o viduje jie vėl atsileidžia ir išsiplečia, grįžta į savo pradinę padėtį. Rankenėlės viduje integruota vibro kulka, kuri turi 5 vibracijos režimus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu. Vibracija suteikia malonesnius ir intensyvesnius pojūčius. Rankenėlė su specialiais gumbeliais, kurie papildomai stimuliuoja tarpvietę.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Pridedama: saugojimo krepšelis, dėžutė, naudojimosi instrukcija ir XPander VIP kortelė su prieiga prie specialių pasiūlymų.

Medžiaga: Silikomed®

Ilgis: 10,5 cm

Skersmuo suspaudus: 2,7 cm

Skersmuo atleidus: 4,6 cm

Rankenėlės ilgis: 4,8 cm

Vibracija: 5 režimai

Baterijos: 1xAAA (nepridedama)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.