Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pulsatorius G taškui Stronic Drei (rožinis)

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
5.00 1
167.98 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Spalvingas, stiprus ir įspūdingas! Galingas pulsatorius, stimuliuojantis G tašką, klitorių ir anusą - pačias jautriausias moters vieteles. Šis žaisliukas suteiks Jums tiek aistros, kiek net nebūtumėte svajoję. 10 pulsacijos režimų - nuo silpniausio iki stipriausio, lengvai reguliuojami. Pulsatorius nuo vibratoriaus skiriasi tuo, kad šis teikia frikcijas - judesius pirmyn atgal, kurie imituoja itin tikroviškus pojūčius juntamus lytinio akto metu. Kaip ir visų G taškui skirtų sekso žaislų, taip ir šio galvutė išlenkta, kad kuo paprasčiau ir patogiau pasiektų tikslą. Atšakėlės, esančios ant pulsatoriaus pritaikytos klitorio ir anuso stimuliacijoms - dar stipresniam malonumui pajausti. Puikus meilužio pakaitalas, arba priedas prie partnerio aistringesniems sekso žaidimams. Pulsatorių gali naudoti ir vyrai anuso bei tarpvietės stimuliacijai, todėl į meilės guolį nesibaimindami galite priimti šį žaisliuką ir kartu mėgautis aštriais pojūčiais. 

Ištobulintos formos ir malonios medžiagos, novatoriškas, unikalus magnetinis maitinimo blokas, leidžiantis patogiai įkrauti pulsatorių. 

Pulsatoriuje yra užrakinimo mygtukas, apsaugantis nuo netikėto įsijungimo. Taip pat yra mygtukas, kurį paspaudus žaisliukas tuoj pat sustos veikęs. 

Visiškai atsparus vandeniui, gali būti naudojamas vonioje arba duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 23,9 cm

Skersmuo: 4 cm

Įkraunamas

Spalva: rožinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Nepakartojamas. Toks tvirtas, galingas, kokybiškas, patiko visi pulsacijos lygiai. Smagu, kad galima drąsiai gabentis su savimi, užsirakina ir netikėtai neįsijungs. Be to labai greitas pristatymas, likau patenkinta.
      Inetukas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.