Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Pulsatorius Love Thrust Her

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
129.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate aistringo sekso, bet tuo pačiu ir būti visiškai kontroliuojama? Svajojate apie malonią patirtį kada tik užsinorėjusi? Atraskite laiko sau, drauge su naujuoju kompanijonu, kuris visada pasiruošęs patenkinti Jūsų intymius norus! 

Šis pulsatorius suteiks Jums visiškai naujus pojūčius ir intensyvų malonumą. Pagamintas iš silikono, kuris greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, neturi jokio kvapo, paviršius švelnus ir glotnus, medžiaga saugi kūnui, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Galvutėje galinga kulka su 7 vibracijos režimais. Pagrindas specialiai išlenktas taip, kad atsidurtų ant G taško, dengtas jaudinančiomis bangelėmis. Pulsatorius turi šildymo funkciją, kuri pasiekia net 40°C temperatūrą. Specialūs amortizatoriai atlieka stūmimo veiksmą, yra net 7 frikcijų modeliai, taigi Jums nereikės pačiai judinti žaisliuko, jis pats viską atliks už Jus! Patogi ir tvirta rankena su valdymo mygtukais: pirmas kontroliuoja pulsaciją, antras vibraciją, o trečias šildymo funkciją, visos funkcijos gali būti pajungtos kartu arba kiekviena individualiai. Kontroliuojamas gali būti ir nuotoliniu valdymo pulteliu, kurį galėsite laikyti pati arba perduoti kontrolę partneriui. Prie pulsatoriaus pridedamas prilimpantis pagrindas, leidžiantis jį pritvirtinti prie lygaus paviršiaus ir atlaisvinus rankas pasiduoti aistrai. Pagrindas prisukamas prie rankenos, kuomet uždedamas ant paviršiaus - užfiksuojamas svirtele, užtvirtinančia siurbimą, taip pat su ja ir atlaisvinamas. Įkraunamas USB jungtimi, atsparus vandeniui. Šis žaisliukas suteiks Jums stiprų ir gilų malonumą, kurio negalėsite pamiršti!

VALDYMAS

Frikcijų funkcijų įjungimas / išjungimas: paspauskite ir palaikykite viršutinį mygtuką, kad aktyvuotumėte amortizaciją. Toliau spauskite tą patį mygtuką, kuris įjungs 7 frikcijų modelius. Norėdami išjungti žaisliuką paspauskite ir palaikykite mygtuką. 

Vibracijos funkcijų įjungimas / išjungimas: paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką, kad aktyvuotumėte vibraciją. Toliau spauskite tą patį mygtuką, kuris įjungs 7 vibracijos modelius. Norėdami išjungti žaisliuką paspauskite ir palaikykite mygtuką. 

Šildymo funkcijos įjungimas / išjungimas: paspauskite ir palaikykite šildymo funkcijos mygtuką ir ją aktyvuokite. Norėdami išjungti šią funkciją paspauskite ir palaikykite mygtuką.

Valymas ir priežiūra: nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu, po to dezinfekuokite su antibakteriniu sekso žaisliukų valikliu.

Visas pulsatorius susideda iš atskirų dalių, kurias sutvirtinate patys. Rankena turi dangtelį, kuris uždedamas, kuomet žaisliukas nenaudojamas. Pridedamas USB kabelis įkrovimui, lubrikantas ir antibakterinis žaisliukų valiklis. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Bendras ilgis: 30,5 cm

Įterpimo gylis: 15,2 cm

Skersmuo: 3,6 cm

Rankenos skersmuo: 6,4 cm

Funkcijos: 7 vibracijų, 7 frikcijų modeliai ir šildymas

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.