Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Pulsatorius Stronic Surf (mėlynas)

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
5.00 1
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Gyvenimas yra per trumpas vidutiniams orgazmams! Stronic Surf pulsatorius masažuoja Jus iš vidaus, pataikydamas į kiekvieną nervų galūnę, kad jaustumėte pilnatvės jausmą ir maksimalų malonumą. Atsigulkite ir mėgaukitės, nes šio žaisliuko nereikia laikyti rankose, jis visą darbą atlieka pats!

Mes visos dieviname G tašką, bet tai ne vienintelė vieta, kurią stimuliuojant esame priverstos šaukti iš malonumo! Stronic Surf  masažuoja taškus išilgai makšties priekinių ir galinių sienelių, kurios turi itin jaudinančių nervinių galūnių. Daugiau stimuliacijos - intensyvesni orgazmai!

Stronic Surf  yra II linijos pulsatorius, ši linija gamina plonesnius, lengvesnius ir aptakesnius žaisliukus. Pagal populiarų poreikį Fun Factory kompanijos inžinieriai sumažino patentuotą PULSATOR technologiją, kad padarytų pakankamai plonų žaislų liniją patogiam kasdieniam naudojimui. 

Stronic Surf, kaip ir visi pulsatoriai, juda į priekį ir atgal, turi 10 skirtingų nustatymų, nuo pastovaus impulso iki laukinio ritmo. Sukurkite savo susijaudinimą lėtai arba eikite tiesiai į aukščiausią nustatymą! Tylaus veikimo, taigi drąsiai galėsite mėgautis jo judesiais, nesibaimindama, kad kažkas už sienos Jus išgirs.

Pagamintas iš kūnui saugaus 100% medicininio silikono, kuris yra hipoalerginis, bekvapis, aksominio švelnumo, greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Unikalus magnetinis maitinimo blokas, leidžiantis patogiai įkrauti pulsatorių, yra šviečianti indikatoriaus lemputė. 

Pulsatoriuje yra užrakinimo mygtukas, apsaugantis nuo netikėto įsijungimo. Taip pat yra mygtukas, kurį paspaudus žaisliukas tuoj pat sustos veikęs. 

Visiškai atsparus vandeniui, gali būti naudojamas vonioje arba duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% medicininis silikonas

Ilgis: 20,3 cm

Skersmuo: 4,5 cm

Svoris: 323 g

Funkcijos: 7 greičiai ir 3 ritmai

Įkraunamas

Pirmo įkrovimo laikas: 6-8 val

Veikimo laikas: 45 min intensyviausiu greičiu

Atsparus vandeniui

Spalva: mėlyna

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Žiauriai geras dalykėlis. Pulsacija labai įdomi, smagu, kad galima reguliuotis greitį, kaip patinka. Paėmus į rankas jaučiasi, kad kokybiškas daiktas, kuris, tikiuosi, tarnaus dar ilgai.
      Pupa
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.