Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Realistiška sekso lėlė Betė

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
231.41 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

"Aš Betė ir mano specializacija iščiulpti viską iki paskutinio lašo... taip, aš turiu omenyje spermą. Mano burna plačiai atverta ir laukia, kol tu nuspręsi, jog nori oralinio sekso. Aš tik ir laukiu, kol čiupsi man už plaukų, įkiši savo penį į mano drėgną burną ir gausi tokį realistišką oralinį seksą, apie kokį kiti tik svajoja."

Ši tikroviško dydžio lėlė buvo sukurta, kad vyrai galėtų pajausti kuo tikroviškesnį malonumą. Graži išvaizda, tikroviškas dydis, 3D veido bruožai, besisukančios rankos - viskas, kad malonumas būtų kuo realesnis.

Lėlę galima rengti rūbais. Oralinio sekso metu galima patirti orgazmą lėlėje, ji labai paprastai valoma. Vagina ir analinė anga taip pat išsiima ir gali būti išvalomos, bei naudojamos atskirai kaip masturbatorius. Viskas, viskas sukurta taip, kad ji tarnautų ilgą laiką ir būtų kuo tikroviškesnė!

Prie gražuolės lėlės bus taip pat pridėta pripūtimo pompa ir taisymo įrankiai, jei mėgaudamiesi seksu susidurtumėte su nesklandumais.

Kaip pripūsti lėlę?
Svarbiausia neperpūskite per daug! Nenaudokite elektrinių pompų, geriau naudokitės pridedama. Pripūskite 90% viso tūrio ir leiskite 10 minučių orui susigulėti ir lygiai pasiskirstyti, tuomet baikite įpūtimą. Kuo mažiau oro lėlėje - tuo ji patvaresnė.

Kaip valyti lėlę?
Nuplaukite su drungnu vandeniu, tuomet švariai nušluostykite sausa šluoste. Rekomenduojame naudoti sekso žaislų valiklį. Elkitės švelniai.

Kaip laikyti lėlę?
Jei ketinate ilgiau nesinaudoti lėlė, išleiskite orą ir laikykite sausoje tamsioje vietoje. Venkite tiesioginių saulės spindulių.

Kiti perspėjimai:
Venkite aštrių daiktų. Naudodamiesi lėlė būtinai naudokite vandens pagrindo lubrikantą. Venkite ugnies, bei degių medžiagų.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.