Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rinkinys porai Onyx + Pearl

Prekės ženklas: Kiiroo
0 atsiliepimų
299.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tobulas rinkinys poroms, norinčioms kitokių pojūčių arba tiems, kurie santykius palaiko per atstumą. Masturbatorius Onyx 2 ir vibratorius Pearl 2 atveria duris į visiškai kitokias erotines galimybes! Abu žaisliukai turi ypatingą „Teledildonic“ funkciją, kuri padės paprastai susisieti su partnerio žaisliuku, erotišku turiniu internete, ar „Kiiroo“ bendruomene, naudojant „Bluetooth“ ar WLAN per programėlę. O tikra bomba yra žaisliukų patentuoti sensoriai: jie perduoda judesį iš vieno žaisliuko į kitą. Kai moteris mėgaujasi Pearl 2 vibratoriumi, jos judesiai perduodami į mylimojo masturbatorių. Kai vyras mėgaujasi savo Onyx 2, jo mylimoji jaus tai perduodančią vibraciją. Žinoma, tai puikiai tinka ir tos pačios lyties partneriams! Mėgaukitės daugybe malonumo valandų, daugybe būdų, nepaisant to, koks atstumas jus skiria!

Pearl 2 yra technologiškai pažengęs G-taško vibratorius, kuris atveria visiškai naujas erotines galimybes! Pagamintas iš 100% saugaus medicininio silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Ergonomiškas, aptakių formų, dailaus dizaino vibratorius leis pajausti tikrą palaimą. Šiek tiek išlenktas pagrindas idealiai ras G-tašką ir intensyviai jį stimuliuos. Jums pasirinkus ypač jautrų prisilietimams režimą, vibratorius tampa valdomas vien jūsų prisilietimu. Galėsite rinktis iš 5 jaudinančių vibracijos lygių! Galingas motoras užtikrins, kad stimuliacija būtų intensyvi, o orgazmas garantuotas. Be to, vibratorius veikia ypač tyliai, todėl mėgausitės diskretiškai, yra atsparus vandeniui bei pakraunamas USB jungtimi, o tai reiškia, kad nebereikės rūpinti dėl baterijų, motoras yra daug galingesnis ir ilgaamžiškesnis! Garantuojame, kad patirsite daug malonių akimirkų!

Masturbatorius Onyx 2 pagamintas iš švelnios medžiagos, pojūtis patiks bet kuriam vyrui! Medžiaga primena tikrą žmogaus odą, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Žaisliuko viduje rasite 10 susitraukiančių žiedų, kurie maloniai apgaubs ir stimuliuos. Masturbatorius turi masažo funkciją ir individualiai pritaikomą greitį. Rinkinyje rasite dvi keičiamas movas – viena lygi ir švelni, o kita su rutuliukų tekstūra, kuri suteiks dar daugiau intensyvių pojūčių. Šis masturbatorius garantuoja išskirtinį ir itin malonų solo žaidimą. Be to, žaisliukas yra pakraunamas USB jungtimi, tad pamirškite baterijas!

Abu žaisliukus rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu, valyti specialiu sekso žaisliukų valikliu.

Pearl 2 savybės:

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 19 cm

Įterpimo gylis: 14 cm

Skersmuo: 3,6 – 4,2 cm

Vibracija: 5 režimai

Atsparus vandeniui

Pakraunamas USB

Spalva: rožinė

Pridedamas maišelis patogiam laikymui.

Onyx 2 savybės:

Medžiaga: TPE

Ilgis: 24,5 cm

Įterpimo gylis: 16,5 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Funkcijos: masažo funkcija, individualiai pritaikomas greitis

Pakraunamas USB

Spalva: juoda, balta
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.