Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rinkinys Tūkstantis ir viena naktis

1 atsiliepimas
5.00 1
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Net 15 skirtingų erotinių prekių rinkinys nepamirštamai nakčiai. Šio rinkinio pagalba paįvairinsite seksualinį gyvenimą, o įspūdžių užteks tikrai ilgam. Rinkinį sudaro: seksualios kelnaitės vyrui, seksualios kelnaitės moteriai, knyga „Kamasutra“ (vokiečių k.), prezervatyvai (3 vnt.), penio žiedas, vaginaliniai rutuliukai, akių raištis, masažo aliejus, erotinis DVD, kvepianti žvakė, klasikinis mėlynos spalvos vibratorius (ilgis – 16,5cm, skersmuo 2,5 – 3cm, pagamintas iš ABS, pridedamos baterijos), lubrikantas, papuošalas. 
Rinkinio sudėtis gali šiek tiek keistis. 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai geras rinkinukas, tinka porelems per medaus menesi zaisti. Daug visokiu niekuciu ieina :) tikrai yra ka veikti, Dovanojome draugams tai sake zaide ir aiskinosi kas kame ir kur puse nakties :)
      Fatima
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.