Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Rutuliukai Spygliukai

Prekės ženklas: Seven Creations
1 atsiliepimas
5.00 1
9.27 € 7.42 €

Prekės aprašymas

Šie rožiniai rutuliukai Spygliukai su virvele tinkami vaginalinei stimuliacijai. Įveskite juos ir pasinerkite į kutenančius malonumus vienumoje arba išdrįskite tai padaryti viešumoje. Sekso žaislas, pagamintas iš minkštos medžiagos, savo viduje turi metalinius rutuliukus, kurie judėdami sukelia aistringus virpesius. Išorėje esantys spygliukai yra švelnūs, minkšti, puikiai masažuoja, jaudina. Patirsite daug malonumo ir tuo pačiu treniruosite makšties raumenis. Skersmuo 3 cm.

Rekomenduojame naudoti su lubrikantais.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Ju deka per kelis menesius sutvirtinau vaginos raumenukus. Del ju minkstumo treniruotes kur kas malonesnes. Plius, aptarnavimas labai geras, visada kai paskambindavau telefonu pasiteirauti apie viena ar kita preke, gaudavau malonius ir isamius atsakymus. Dekui!
      Sinita
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.