Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Satisfyer vibratorius Endless Love (turkis)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis sekso žaisliukas pradžiugins Jus savo ypatinga forma su 3 galingais varikliais, kuriuos galima meistriškai integruoti į Jūsų intymius žaidimus. Vienas variklis yra pagrindinėje dalyje, o kiti du yra išlenktose atšakėlėse. Pagrindo variklį ir atšakėles galima valdyti atskirai, kad abiejose vibratoriaus dalyse būtų 10 skirtingų vibracijos programų. Naudodami 2 mygtukus galite sukurti net 100 derinių. Vienas mygtukas valdo atšakėles, kitas pagrindą. Žaisliuko panaudojimas tinkamas solo partijai, kartu su partneriu, išoriniam ir vidiniam stimuliavimui, nes jo forma prisitaiko prie Jūsų kūno ir jo judesių dėka savo lankstumo. Galite naudoti kaip penio žiedą, klitorio, G taško, spenelių, sėklidžių ar tarpvietės stimuliavimui, taip pat kaip masturbatorių, ar kaip tik Jums norisi.

Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandeniui, dėl to galėsite naudoti ir duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 13 cm

Skersmuo: 7 cm

Svoris: 74 g

Funkcijos: 10 vibracijos režimų abiejuose varikliuose, galima sukurti 100 derinių

Įkrovimo laikas: 120 min

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Spalva: turkis

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.