Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Explorer

0 atsiliepimų
490.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Sekso mašina Explorer - puiki priemonė maksimaliam malonumui pasiekti! Daugiafunkcinis prietaisas, lengvas naudoti ir išskirtinai diskretiškas, patenkins Jūsų kiekvieną poreikį, kad ir kada panorėtumėte, nes jis niekada nepavargsta! Stačiakampio formos, turi kojeles su tvirtu pagrindu, leidžiančiu laikytis norimoje pozicijoje, efektyviai atlikti savo funkciją. Sekso mašina turi išorinį maitinimo šaltinį, veikia įjungus laidą į rozetę.

Viduje galingas motoras su strypais, kurie juda pirmyn - atgal Jums reikiamu greičiu. Du strypai joje yra neveltui - vienu metu bus stimuliuojama vagina ir analinė anga. Taigi patirsite dvigubą malonumą iš karto! Realistiškas falo imitatorius, puoštas penio galvute ir venų raštu suteiks kuo tikroviškesnius pojūčius. Analinis kaištis piramidės formos, dėl to užtikrins sklandų įterpimą. Suderinama su visais sekso žaislais, turinčiais Vac-U-Lock prilimpantį padelį, taigi galėsite išbandyti ne tik šiuos du.

Penetracijos intensyvumą galima reguliuoti nuotolinio valdymo pulteliu per 1,8 m. atstumą. Į rinkinį taip pat įeina du vibruojantys kiaušinėliai, vibruojantys 5 dažniais, skirti įvairių erogeninių zonų stimuliacijai.

Mašinos išmatavimai:

ilgis: 58 cm,

aukštis: 28 cm,

gylis: 28 cm,

svoris: 12 kg.

Realistiškas falo imitatorius:

medžiaga: TPR,

ilgis: 16 cm,

įterpimo gylis: 12 cm,

skersmuo: 3 - 4 cm.

Analinis kaištis:

medžiaga: silikonas,

ilgis: 16 cm,

įterpimo gylis: 12 cm,

skersmuo: 2 - 4 cm.

Viskas maitinama maitinimo kabeliu (220V / 240V arba 110V / 120V; 24V išėjimas).

Traukos gylis: 10,5 cm

Nuotolinio valdymo laido ilgis: 1,8 m

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.