Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Keliauninkė

Prekės ženklas: Pipedream
2 atsiliepimai
439.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Per pastaruosius 20 metų Pipedream kompanija sukūrė keletą geriausiai parduodamų naujoviškų produktų pasaulyje. Tarp šių produktų yra realistiški sekso žaisliukai, vibratoriai, platus BDSM asortimentas, įvairūs losijonai, pompos, masturbatoriai bei suvenyrai. 

Kai ieškote sekso mašinos, tinkamos kelionei, t.y., galinčios pasikrauti nuo bet kokios elektros srovės pasaulyje, ši nešiojama sekso mašina yra puikus pasirinkimas greitam pasitenkinimui. Skirtingai nuo didesnių elektrinių sekso mašinų, šis nešiojamasis sekso simuliatorius lengvai telpa į jūsų lagaminą ir turi universalų maitinimo adapterį, kuris saugiai prisitaiko prie daugybės standartinių elektros lizdų beveik visose šalyse: Europoje, Jungtinėje Karalystėje, Kinijoje, Japonijoje, Meksikoje, Pietų Amerikoje ir Australijoje.

Neapsigaukite dėl dydžio, nors atrodo paprastas žaisliukas, laisvai telpantis į lagaminą, iš tiesų tai itin galingas, kraują kaitinantis aparatas! Kompaktiško dydžio, viršuje turi rankeną nešiojimui. Gale specialus strypas, kuris intensyviai juda, o prie jo prisukami dildo. Pridedami du falo imitatoriai, vienas iš jų tikroviško dizaino, dengtas venomis ir jausminga galvute, kitas - lenktas, pritaikytas G taško stimuliacijai. Taip pat pridedamas vibratorius, kuris prie sekso mašinos prijungiamas USB jungtimi. Jo funkcionalumas išties stebina, ant pagrindo esantis ratelis reguliuoja prisukamų falo imitatorių judėjimo intensyvumą, o mygtukas įjungia jį patį, taip šis vibratorius pradeda vibruoti, o su juo galite mėgautis išorine stimuliacija. Taigi, tai ne tik vibratorius, o ir valdymo pultelis!

Sekso mašina yra 25 cm ilgio ir sveria tik 3,25 kg. Šonuose specialūs Velcro medžiagos dirželiai, reguliuojamo dydžio, skirti prilaikyti Jūsų kojas. Po ja 4 itin stiprūs siurbimo puodeliai, tinkantys bet kokiam plokščiam paviršiui - grindims, stalams, kėdėms, stalviršiui, sienoms ar plytelėms. Sekso mašina veikia nuo 100 iki 240 V, o universalusis adapteris pritaikomas prie atitinkamo kištuko, todėl nešiojama sekso mašina lengvai prisitaiko prie bet kurios šalies įtampos.

Mažiausiame greityje sekso mašina turi 75 kompresijas per minutę, greičiausiame - 183 kompresijos per minutę.

Pasirinkite tinkamiausią greitį ir leiskite šiai malonumo mašinai išvesti Jus iš proto!

Komplektacijoje yra:

  • 2 falo imitatoriai, sudėtyje neturintys kenksmingų ftalatų;
  • maitinimo laidas su universaliu adapteriu;
  • kelioninis krepšys;
  • malonumų plunksna;
  • vibratorius su atskiru usb kištuku.

Medžiaga: ABS plastikas, metalas, silikonas, PVC, neoprenas, TPR, vinilas

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Man irgi labai įdomu, ar yra galimybė naudotis su plonesniu dildo. Būtų malonu, jei atsakytumėte..... :)
      Įdomu
    • O jeigu dauguma dildo man per stori, kaip ir šioje mašinoje, ar yra galimybė pritvirtiti max 3 cm skersmens dildo? Prekė šiaip viliojanti, bet stabdo dildo skersmuo, nes mano kūnui nepriimtini šie standartau.
      Smalsutė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.