Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Robotic

0 atsiliepimų
549.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Sekso mašina Robotic padės Jums realizuoti visas seksualines fantazijas, patenkins norus ir išpildys svajones! Sukurta iš labai tvirto plieno, mašina pasižymi neįtikėtinais judesiais ir lankstumu, todėl jūs galėsite išmėginti neribotą skaičių padėčių dėka plataus reguliuojamų kampų pasirinkimo. Būtent dėl to ši sekso mašina yra nepakeičiama ir labai patogaus naudojimo, atitinkanti net ir įnoringiausių klientų poreikius.  Be to, yra lengva ir tikrai universali, nes Jūs galite ją naudoti bet kur, kur tik panorėsite.

Sekso mašina turi du antgalius, ant kurių maunasi realistiškas dildo vaginaliniam stimuliavimui ir analinis dildo, kurie leidžia dvigubai įsiskverbti, taigi šis aparatas padės Jums maloniai išprotėti! Šie abu silikoniniai dildo suteiks Jums unikalių ir saugių pojūčių, kadangi medžiaga be kenksmingų ftalatų, maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros. Taip pat pridedamas vibratorius, kuris prie sekso mašinos prijungiamas USB jungtimi. Jo funkcionalumas išties stebina, ant pagrindo esantis ratelis reguliuoja prisukamų falo imitatorių judėjimo intensyvumą, o mygtukas įjungia jį patį, taip šis vibratorius pradeda vibruoti, o su juo galite mėgautis išorine stimuliacija. Taigi, tai ne tik vibratorius, o ir valdymo pultelis!

Suteikia nuo 50 iki 250 apsisukimų per minutę!

PASTABA: reikia prijungti prie elektros kištuko (110-120V arba 220-240 V).

Komplektacijoje yra:

  • 1 realistiško dizaino dildo (16 cm ilgio ir 4 cm skersmens);
  • 1 smailėjančios formos analinis stimuliatorius (16 cm ilgio ir 3,5 cm skersmens);
  • 1 vibratorius - pultelis, prijungtas USB jungtimi.

Medžiaga: TPR / silikonas

Svoris: 12 kg

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.