Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Sekso mašina Tool Box Lover

0 atsiliepimų
399.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tool Box Lover - sekso mašina, komplektuojama su viskuo, ko Jums reikia, kad galėtumėte mėgautis neįtikėtinu seksualiniu malonumu, be rankų! Ši galinga mašina suderinama su visais sekso žaislais, turinčiais Vac-U-Lock prilimpantį padelį. Komplektacijoje rasite analinį kaištį ir realistiško dizaino falo imitatorių, dengtą stimuliuojančiomis bangelėmis ir sėklidėmis. Taip pat pridedamas G taško vibratorius, kuris prie sekso mašinos prijungiamas USB jungtimi. Jo funkcionalumas išties stebina, ant pagrindo esantis ratelis reguliuoja prisukamų falo imitatorių judėjimo intensyvumą, o mygtukas įjungia jį patį, taip šis vibratorius pradeda vibruoti, o su juo galite mėgautis išorine arba vidine stimuliacija. Taigi, tai ne tik vibratorius, o ir valdymo pultelis! Mėgaukitės solo žaidimais arba su partneriu valandų valandas!

Idealiai tinka kaip dovana, nes ji gražiai supakuota į tvirtą, diskretišką dėžę, apsaugotais kampais. Sekso mašina palyginus yra gana maža, todėl ji idealiai tinka kelionei, tiesiog užrakinta po naudojimo ir įdėta į dėžė atrodo kaip niekuo neišsiskiriantis bagažas, apie kurio turinį aplinkiniai galėtų tik spėlioti. 

Traukos ilgis ir greitis yra reguliuojami pagal pageidaujamus reikalavimus. Itin galingas motoras, kuris leis Jums pamiršti visus rūpesčius, atsipalaiduoti ir mėgautis audringomis skverbtimis, garantuojančiomis iš kojų verčiančią kulminaciją.

Mašinos išmatavimai:

ilgis: 38 cm,

aukštis: 17,5 cm,

plotis: 18 cm.

Realistiškas falo imitatorius:

medžiaga: FeelSoft,

ilgis: 16 cm,

įterpimo gylis: 12 cm,

skersmuo: 3 - 4 cm.

Analinis kaištis:

medžiaga: silikonas,

ilgis: 16 cm,

įterpimo gylis: 12 cm,

skersmuo: 2 - 4 cm.

G taško vibratorius / pultelis:

medžiaga: silikonas,

ilgis: 19,5 cm,

įterpimo gylis: 11,5 cm,

skersmuo: 2 - 3,2 cm.

Integruota Vac-u-Loc sistema, todėl dildo gali būti keičiami kitais (taip pat pritaikytais šiai sistemai).

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Turinys: 

  • juoda sustiprinta ir didesnė lagamino rankena;
  • 2 užrakinamos sklendės (pridedami raktai);
  • nuotolinio valdymo pultelis, greičio reguliatorius / vibratorius;
  • maitinimo adapteris / laidas;
  • analinis kaištis (juodas);
  • realistiškas falo imitatorius (kūno);
  • 2 spynos raktai;
  • aksominis krepšelis priedų laikymui;
  • plieninis veleno strypas / fiksavimo kaištis & Vac-U-Lock® adapteris;
  • daili dėžė;
  • naudojimo instrukcija.
     

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.