Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Stiklinis žaislas Romantiškas epizodas

0 atsiliepimų
21.20 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Gražus, elegantiškas ir stilingas, tai yra pats tiksliausias apibūdinimas šiam išskirtiniam stikliniam dildo, kuris yra iš Lovetoy stiklinių žaislų serijos.  Rankų darbo, bekvapis, antialerginis ir labai higieniškas.

Dildo paviršius padengtas stimuliuojančiais pumpurais, skirtais stipresniems ir ryškesniems pojūčiams. Paviršius lenktas, galvutė atsikišusi ir smaila, tinkama analiniam ir vaginaliniam stimuliavimui. Šis žaislas gali būti puiki ir originali dovana mylimam žmogui! Pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, kuris yra visiškai nekenksmingas ir saugus. Žaislas yra lengvai prižiūrimas, tiesiog nuplaukite jį po vandeniu su muilu. Šis dildo greitai absorbuoja bet kokią temperatūrą, gali būti šildomas arba atvėsintas pagal Jūsų pageidavimus. Eksperimentuokite ir maloniai mėgaukitės!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: stiklas

Bendras ilgis: 19 cm

Įterpimo gylis: 17,2 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Svoris: 214 g

Spalva: skaidri

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.