Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Stimuliatorius 3 viename (juodas)

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

3 viename: išorinis stimuliatorius, penio žiedas ir masturbatorius! Su 10 galingų vibracijos režimų, kuriuos galima lengvai valdyti naudojant laidinį nuotolinio valdymo pultą. Įkraunamas USB jungtimi, panašus į minkštą taškinę pagalvėlę su skyle viduryje, telpantis į delną. Taškuota tekstūra stimuliuoja zonas, prie kurių jis yra liečiamas, kita pusė lygi. Pagamintas iš silikono, kuris yra šilkinio švelnumo, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, bekvapis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Tinkamas tiek solo partijai, tiek kartu su partneriu, universalus žaisliukas, kuris pateisins Jūsų lūkesčius. Panaudojimo galimybės:

  • išorinis stimuliatorius - naudojamas klitoriaus stimuliacijai, sėklidėms, speneliams bei kitoms erogeninėms zonoms, taip pat puikiai pritaikomas viso kūno masažui;
  • penio žiedas - sustiprina erekciją, prailgina aktą, sueities metu audringai stimuliuoja klitorių arba sėklides, priklausomai nuo to, į kurią pusę yra pasuktas. Gali būti dėvimas iki 30 minučių, dėvint ilgiau gali būti pažeista kraujotaka;
  • masturbatorius - masturbacijos metu judinant žaisliuką aukštyn - žemyn per visą penio ilgį juntama galinga vibracija, kuri sukels nepaprastą malonumų bangą, leidžiančią pasiekti aukščiausio lygio kulminaciją.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu. 

Medžiaga: silikonas su PU danga / ABS

Ilgis: 12,5 cm

Skersmuo: 3,6 cm

Laidelio ilgis: 109 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Įkraunamas magnetiniu įkrovikliu

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.