Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Strap on Aistringai

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
63.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šiame gražiame ir aistringai raudoname Strap on komplekte yra viskas, ko reikia abipusiam malonumui sekso metu, kai vyras gauna analinį įsiskverbimą iš savo partnerės. Fetish Fantasy serijos Strap on turi integruotą kišenę, į kurią galite įstatyti pridedamą vibruojančią kulką, kuri naudojimo metu moteriai teikia klitorio stimuliaciją. Dirželiai yra visiškai reguliuojami stipriais nailono diržais. Diržas yra nešiojamas aplink juosmens ir tarpukojo sritis ir laiko dildo, kuris naudojamas norint įsikverbti į  partnerį. Pridedamas falo imitatorius - juodas, tvirtas, slidus, turi masyvią galvutę ir venas. Lengvai valomas ir gali būti naudojamas atskirai nuo diržų. Ant jo maunamas O formos žiedas, kuris tvirtai laiko dildo, neleidžia jam nuslysti net itin įsiaudrinus! Pridedami 3 įvairaus dydžio guminiai O formos žiedai, suteikiantys galimybę su šiuo diržu naudoti savo mėgstamiausią dildo. 

Komplektą sudaro: 4 krypčių reguliuojamas diržas, belaidė kelių greičių vibruojanti kulka, 3 guminiai O formos žiedai, lubrikanto mėginukas, baterijos, satino akių kaukė ir dildo.  

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC, plastikas

Gaminio matmenys: 19 x 6,4 x 6,4 cm.

Įterpiamas ilgis: 16,7 cm

Skersmuo: 3,9 cm

Vibracija: reguliuojama

Baterijos: 3 x LR44 (pridedamos)

Spalva: juoda, raudona

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.