Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Strap on rinkinys The Royal

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
103.45 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės Strap on rinkinys, sukurtas taip, kad patrauktų Jus į jaudinantį, abipusiai malonų nuotykį. Rinkinyje rasite specialiai G taškui sukurtą dildo su lenktu pagrindu ir masyvia galvute. Ergonomiškai išlenktas, visas kontaktinis pagrindas yra skirtas apkabinti Jūsų kūną, o lenktas velenas jaudina Jūsų partnerę. Dildo turi 7 vibracijos funkcijas, kurios Jums ir Jūsų partnerei skleis audringas stimuliacijas, kurių dėka pajausite nepamirštamus orgazmus. Pagamintas iš silikono, kuris pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. Tylaus veikimo, atsparus vandeniui.

Patogūs, reguliuojamo suveržimo diržai, pagaminti iš dirbtinės odos su pliušiniu aksominiu pamušalu ir plačiu apatinės nugaros dalies dirželiu. Dekoruoti metalinėmis kniedėmis (be nikelio). Rinkinyje rasite 3 skirtingo skersmens žiedus, jų dėka galėsite pritaikyti norimą dildo ir patirti dar įvairesnius pojūčius. Įsitraukite į šį žaidimą, patirkite nevaržomą malonumą ir leiskite fantazijoms virsti realybe!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: Silikonas, dirbtinė oda

Dildo ilgis: 13,25 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Vibracija: 7 vibracijos funkcijos

Įkraunamas USB jungtimi

LED idikatorius: kai šviesa mirksi - kraunasi, kai šviečia nepertraukiamai - įkrauta

Diržas tinka iki 162,5 cm juosmeniui

Rinkinyje pridedamų žiedų skersmuo:  3,75 cm / 4,5 cm / 5 cm

Spalva: juoda, pilka

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.