Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Strap-on rinkinys Vaivorykštė

0 atsiliepimų
51.84 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Strap-on rinkinys Vaivorykštė skirtas Jam ir Jai, arba Jai ir Jai. Mėgaukitės rolių žaidimais poroje ir leiskite visoms Jūsų erotinėms fantazijoms išsipildyti. Rinkinį sudaro: 3 skirtingų spalvų ir dydžių dildo ir kelnaitės-stringai. Baltas lenktos formos dildo skiras G taško stimuliacijai, raudonas plonas ir smailėjančios formos bei mėlynas dildo sudarytas iš rutuliukų eilės. 

Išmatavimai:

Mėlynas Dildo: ilgis 19cm. skersmuo 3,2-4cm

Baltas Dildo: ilgis 18cm, skersmuo 2,5-4,5cm

Raudonas Dildo: ilgis 18cm, skersmuo 3-3,7cm

Pagaminta iš TPR

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.