Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas Tammy

Prekės ženklas: Svakom
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jos ir jo malonumui! Aukštos kokybės, prabangaus prekinio ženklo penio žiedas, kuris suteiks intensyvius pojūčius porai. Pagamintas iš švelnaus silikono, kuris labai greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, jo sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, antialerginis. 

Žiedas maunamas ant penio pagrindo ir per sėklides, todėl jis padės sustiprinti erekciją, prailgins lytinį aktą. Ant apvalios atšakėlės, skirtos klitorio stimuliacijai, išdėstyti minkšti šereliai, kurie suteiks dar daugiau malonumo partnerei. Itin lankstus ir tamprus žiedas prisitaikys prie bet kokios apimties penio. Turi itin galingą, tačiau tyliai veikiantį motorą. Rinkitės iš 5 skirtingų vibracijos režimų ir 5 intensyvumo lygių! Be to, žaisliukas visiškai atsparus vandeniui, todėl nesibaimindami galėsite mėgautis juo ir duše ar vonioje. Pakraunamas USB jungtimi, todėl dėl baterijų galvos sukti nebereikės.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Bendras ilgis: 9,5 cm

Vidinis skersmuo: penio žiedo – 3 cm; sėklidžių žiedo – 5 cm

Medžiagos storis: 0,4 cm

Vibracija: 5 režimai, 5 intensyvumo lygiai

Pakraunamas USB

Tylus

Atsparus vandeniui

Spalva: violetinė

Pridedamas maišelis laikymui.
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.