Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Teminis kostiumas Žavi valytoja

Prekės ženklas: Obsessive
0 atsiliepimų
52.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Geriausias būdas sukurti karštą atmosferą savo miegamajame? Teminis kostiumas! Jis leis Jums atrodyti kaip žavi valytoja. Pasiruošusi nuvalyti dulkes nuo rutinos? Smaginkitės su savo vyru - Jums abiems patiks šis intriguojantis žaidimas! 

2 in 1 - seksuali glaustinukė ir teminis kostiumas, naudojant priedus. Glaustinukė malonios medžiagos, kuri itin tampri, prisitaiko prie kūno linijų, išryškina privalumus. Gili V formos iškirptė pabrėžia krūtis, o paminkštinti kaušeliai ir specialūs lankeliai jas pakelia bei suteikia dailią formą. Dekoruota kaspinėliu ir V formos nėriniais, kurie vizualiai lieknina. Petnešėlės reguliuojamo ilgio. Pridedama prijuostė ir lankelis, kurie dekoruoti žavingais nėriniais, šie priedai Jus performuos į valytoją ir galėsite įsijausti į vaidmenį bei kaip pridera - patvarkyti savo šeimininką!

Sudėtis: 85% poliamidas, 15% elastanas

Spalva: mėlyna, balta

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.