Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Falo imitatorius su masturbatoriumi Mangina

Prekės ženklas: Doc Johnson
0 atsiliepimų
42.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Tai idealus žaisliukas solo žaidimams ir tobulas seksui su partneriu. Masturbatoriaus viduje rasite intensyviai stimuliuojančią tekstūrą, kuri išvarys jus iš proto ir suteiks neapsakomą orgazmą! Pradžioje pasimėgaukite stimuliuojančiais grioveliais, o toliau rasite masažinius karoliukus, kurie garantuoja jums pasitenkinimą. Dildo puoštas itin išraiškingu venų raštu, o lenktas pagrindas skirtas stimuliuoti partnerės G-tašką. Pagamintas iš švelnios, žmogaus odą primenančios ir itin patvarios Ultraskyn medžiagos, kuri greitai sušyla, todėl patirtis bus labai tikroviška. Paprasta valyti ir prižiūrėti.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: Ultraskyn

Ilgis: 24,13 cm

Įterpimo gylis: 17,8 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Spalva: kūno
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.