Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginaliniai rutuliukai Jane Wonda

Prekės ženklas: Mystim
0 atsiliepimų
69.80 € 55.84 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mystim kompanijos gaminys - vaginaliniai rutuliukai, skirti stiprinti dubens dugno raumenis, ko pasekoje juntamas intensyvesnis orgazmas, pagerėja lytinis gyvenimas ir sveikata. Pagaminti iš medicininio silikono, kuris maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, neturi nemalonaus kvapo. Rutuliukų viduje yra judantys metaliniai kamuoliukai, kurie suteikia tempimo pojūtį bei leidžia net ir šiek tiek susijaudinti, dėka savo žaismingo judėjimo. Rutuliukus galima naudoti kartu su elektros stimuliatoriumi Mystim, prijungus laidelius prie rutuliukų perteiksite impulsus į juos ir įsiterpusi į makštį pajausite dar nepatirtus įspūdžius!

Svarbu: šis gaminys yra aksesuaras, kurį galima naudoti su Mystim stimuliuojančiu prietaisu (pvz., "Tension Lover", "Cluster Buster", "Pure Vibes"). Stimuliatorių reikia užsakyti atskirai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: Medicininis platinos silikonas, be kenksmingų ftalatų, pagamintas pagal ES reglamentą

Ilgis: 19,6 cm

Skersmuo: 3,3 cm

Svoris: 84 g

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.