Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vaginalinis kiaušinis Yoni Juodasis obsidianas (M dydis)

Prekės ženklas: La Gemmes
0 atsiliepimų
24.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Dėvėkite šį Yoni kiaušinį kaip papuošalą ant kaklo, kišenėje, liemenėlėje arba kaip dubens dugno raumenų treniruoklį makštyje. Yoni kiaušinis iš pradžių buvo sukurtas stiprinti dubens dugno raumenis, tačiau taip pat labai tinka kitiems tikslams. Dėl formos ir dydžio kiaušinį galite lengvai pasiimti su savimi, pavyzdžiui, įsidėti į kišenę, liemenėlę ar dėvėti ant plikos odos. Kadangi kiaušinyje yra skylutė, galite per ją perverti virvelę ir pasikabinti jį ant kaklo, arba pakabinti gražioje namų vietoje. Šis Yoni kiaušinis taip pat labai tinka kaip meditacijos akmuo. Kiaušinį galite saugiai laikyti pridedamame maišelyje.

Kristalai yra žinomi dėl savo gydomųjų energetinių savybių, o kiekvienas akmuo turi savo energiją, kuri kontaktuoja su žmogumi. Visi Yoni akmenys yra 100% natūralūs, be kenksmingų chemikalų, silikonų ir BPA. Juos dovanoja motina žemė ir jie yra rankų darbo, todėl kiekvienas akmuo yra unikalios formos, dydžio ir spalvos, o dėl mažų "trūkumų" akmenys tampa tiesiog tobuli. Laikykite savo kristalą atsargiai, jei nukris - suduš.

Kas yra Yoni kiaušinis?

Yoni kiaušinis yra pagamintas iš 100% kristalo ir yra vištos kiaušinio dydžio. Kiaušinis nešiojamas makštyje, taip sustiprina dubens dugno raumenis ir padidina apatinės pilvo dalies apytaką. Stiprus dubens dugnas suteikia malonesnį lytinį aktą ir sustiprina orgazmą. Energetinis kristalų poveikis taip pat leidžia išlaisvinti emocinę įtampą ir blokus. Naudodami kiaušinį galite vėl susisiekti su savo moteriškumu ir energija.

Pagerinkite savo seksualinį gyvenimą, sustiprinkite dubens dugno raumenis, (vėl) susisiekite su savo moteriškąja energija, pašalinkite erzinančius moteriškus nemalonumus, tokius kaip PMS simptomai, menstruacijos, žemas libido ar nepageidaujamas šlapimo nelaikymas, naudodama 100% natūralius Yoni kiaušinius. Kartu patiriate gydomąjį bei dvasinį kristalų poveikį ir prisijungiate prie savo moteriškumo.

Normalu, kad kristalas laikui bėgant gali įtrūkti ar net sudužti, nes akmuo sugeria energiją. Pasirūpinkite akmeniu ir prieš naudojant visada iš anksto patikrinkite, ar akmuo vis dar nepažeistas.

Yoni kiaušinio pasirinkimas

Yoni kiaušinį galite pasirinkti atsižvelgdama į savo intuiciją - kuris kristalas Jus labiausiai traukia - arba paties akmens gydomuosius sugebėjimus. Kiekvienas kristalas turi savo dvasinį ir energetinį poveikį. Jei tik pradedate praktikuotis su Yoni kiaušiniu, dažnai patariama pradėti nuo Jade kiaušinio, nes jis suteikia raminančią įtaka gimdai.

M dydis yra maždaug 4 x 3 cm, skirtas moterims, neturinčioms šlapimo nelaikymo problemų ir kurios lengvai pasiekia orgazmą.

Juodasis obsidianas

Obsidianas pasižymi galingomis valymo savybėmis ir gali pašalinti neigiamą energiją iš Jūsų kūno ir Jūsų aplinkos. Tai taip pat leidžia neutralizuoti trikdančią vibraciją. Obsidianas pašalina blokus, baimes ir Jus ribojančias mintis. Kadangi paleidimo metu gali kilti stiprių emocijų, akmuo nėra skirtas labai jautriems asmenims. Dėl giliai valančių savybių svarbu reguliariai valyti akmenį (geriausia po kiekvieno naudojimo). Kristalas turi įžeminimo efektą ir gali palengvinti mėšlungį.

Pagrindinės savybės: įžeminimas, gilus valymas, detoksikuojantis, apšviečia dvasią.

Specifikacijos:

Dydis: maždaug 4 x 3 cm

Medžiaga: 100% juodasis obsidianas

100% natūralus produktas

Rankų darbo

Be chemikalų, silikono ar plastiko

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.