Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibe Therapy vibratorius Pinnacle (rožinis)

Prekės ženklas: Vibe Therapy
0 atsiliepimų
63.43 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius Pinnacle yra aukščiausios kokybės rabbit vibratorių atmaina. Pagamintas iš 100% medicininio silikono, atsparus vandeniui (nardinti negalima), tyliai veikiantis, ergonomiško dizaino. Švelnus, slidus, pritaikytas stimuliuoti tiek klitorių, tiek g-tašką. Tai Vibe Therapy šedevras. 7 vibracijos nustatymai, leidžiantys pasirinkti norimą intensyvumą ir ritmą, galvutės sukimuisi ratu skirti 3 greičiai. Kiškučio atšaka klitoriui vibruoja kartu su pagrindu, pagal pasirinktą vibracijos lygį. Akimirksniu pašalins stresą, įtampą, pakels nuotaiką. Priežiūra - tiesiog nuvalykite vibratorių drėgnu rankšluosčiu ar kitokia medžiaga. Prieš valant ir po vibratoriaus naudojimo išimkite baterijas ir įdėkite tik prieš naudojant kitą kartą.

Ilgis: 23cm

Skersmuo: 2-3cm

Baterijos: 3 AAA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.