Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Bunny Funny Up & Down

Prekės ženklas: FUN FUNCTION
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Norite intensyvių pojūčių? Ieškote kažko naujo? Jūs jį radote!

Tai „rabbit“ formos vibratorius tiesiu, tvirtu, bet lanksčiu pagrindu, lenkta galvute. Pagrindas turi judėjimo aukštyn-žemyn funkciją - taip imituojami sekso metu atliekami judesiai, todėl pojūtis bus itin natūralus. Atšakėlėje klitoriui slypi daugybė mažų liežuvėlių, kurie besisukdami imituoja oralinio sekso metu jaučiamą malonumą! O be viso to žaisliukas turi ir įprastą vibracijos funkciją, todėl jausite itin stiprius pojūčius.

Žaisliukas pagamintas iš silikono. Ši medžiaga hipoalerginė, nekaupia bakterijų, yra labai švelni ir maloni kūnui. Silikonas ypač greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Vibratorius turi 7 vibracijos, 7 judėjimo „aukštyn-žemyn“ ir 7 klitorio stimuliacijos režimus, visos funkcijos valdomos atskirai. Žaisliukas veikia tyliai, tačiau yra ypač galingas. Įkraunamas USB jungtimi bei yra atsparus vandeniui, tad galėsite džiaugtis juo ir duše ar vonioje!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 24 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Vibracija: 7 vibracijos, 7 judėjimo „aukštyn-žemyn“ ir 7 klitorio stimuliacijos režimai

Tylus

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: violetinė

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.