Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Chic Jasmine

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
67.95 € 57.76 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės vibratorius, kuris išsiskiria ne tik prabangia išvaizda, tačiau ir galingumu, kuris nustebins. Puikiai tinka tiek solo žaidimams, tiek papildomai stimuliacijai sekso metu. Išskirtinis dizainas itin tinkamas klitorio, G taško ir kitų jautrių zonų, tokių kaip speneliai ar lytinės lūpos, stimuliacijai.

Vibratorius pakraunamas USB jungtimi ir atsparus vandeniui, tad mėgautis galėsite net vonioje. Tylus.

Šis vibratorius lepins net 10 skirtingų vibracijos režimų, tad be abejonės išsirinksite tą, kuris patiks labiausiai

Vibr. atorius dekoruotas auksinėmis detalėmis, įpakuotas į dailią dėžutę, tad puikiai tinka dovanoti. 

Ilgis: 16 cm.

Skersmuo: 3,3 cm.

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: mėlyna

Krovimo laikas: 180 min, veikimo: 120 min.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Prieš ir po naudojimo nuplaukite vandeniu ir muilu ir dezinfekuokite antibakteriniu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.