Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Du kiškučiai

Prekės ženklas: Seven Creations
2 atsiliepimai
5.00 2
79.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius su dviem stimuliuojančiais kiškučiais - klitoriui ir analinei angai. Šis Vibratorius skirtas vienu metu mėgautis vaginaliniu, klitoriniu ir analiniu malonumais. Šis vibratorius veikia vibruojant šratukams, integruotiems falo viduryje. Tikroviška vibratoriaus galvutė lengvai ir maloniai skverbiasi į makštį stimuliuodama tašką G. Galėsite reguliuoti ne tik vibracijos funciją, bet ir galvutės rotacijos (apsisukimo) greitį. Tuo pačiu metu dviejų kiškučių galvutės stimuliuos nervines analinės angos galūnes ir klitorį. Vibratorius skirtas pačioms išrankiausioms. Vibratoriui reikalingi 2 AA elementai (jie nėra pridedami).

Pagaminta iš: Želinės medžiagos

Ilgis: 17,5 cm

Skersmuo: 4 cm

Spalva: Rožinė

Ypatybės: Reguliuojama vibracija ir rotacija, du erogeninius taškus stimuliuojantys kiškučiai, vibruojantys šratukai

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Kaip pasakyti malonumas iš visų pusių :D
      Toma
    • atsakeles vibruoja super, labai gerai, kad kiekvienoj yra po atskira varikliuka
      Emilija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.