Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius dviems Together

Prekės ženklas: Together
0 atsiliepimų
229.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Vibratorius sukurtas su unikalia W forma, kad vienu metu juo galėtų naudotis du žmonės. Išskirtinio dizaino, itin lankstus, prisitaiko prie Jūsų abiejų kūnų ir judesių. Tinkamas G taško ir klitorio stimuliacijai, bet gali būti naudojamas ir prostatos masažui. Turi tris motorus: du šonuose ir vienas centre, atšakėlėje. Turi 3 vibracijos greičius: silpną, vidutinį ir stiprų. Echo funkcija leis vienam partneriui patirti kito partnerio susijaudinimo būseną! Kai vieno iš partnerių raumenys iš susijaudinimo susitraukia, kitas partneris jaučia intensyvesnį vibravimą, tai taip pat veikia ir solo partijoje, kai rankomis spaudžiate išorėje esantį veleną.

Pagamintas iš saugaus kūnui silikono kuris, pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, bekvapis, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Atsparus vandeniui, dėl to žaidimus galėsite perkelti į vonią ar dušą. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Užrakinimo funkcija apsaugo žaisliuką nuo netikėto įsijungimo.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: Silikonas

Visas ilgis: 30,5 cm

Įterpimo ilgis: 15,2 - 17,8 cm

Vibracija: reguliuojama

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: rožinė

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.