Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Enjoyable

Prekės ženklas: Gvibe
0 atsiliepimų
69.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Unisex stimuliatorius, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims. Speciali anatominė forma idealiai išlenkta, galvutė masyvi, taigi žaisliukas puikiai pritaikytas G taško ir prostatos stimuliacijai. Intuityvus valdymas mygtuku, esančiu ant pagrindo, su juo galėsite įjungti ir išjungti vibratorių bei keisti vibracijos režimus. Žaisliukas turi galingus 6 vibracijos režimus ir tylų variklį, kas užtikrina malonią ir jaukią patirtį. Įkraunamas magnetiniu įkrovikliu ir atsparus vandeniui, o tai tik suteikia dar daugiau laisvės fantazijai ir pojūčiams. 

Pagamintas iš šilkinio švelnumo silikono, kuris maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaikydamas prie kūno temperatūros. Vos palietus norėsis išbandyti! Kilpos formos rankena patogiam manevravimui. Puikus pasirinkimas porelėms, ieškančioms naujų pojūčių.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su poliuretano danga

Bendras ilgis: 12,7 cm

Įterpimo gylis: 7,3 cm

Skersmuo: 1,2 - 2,7 cm

Vibracija: 6 režimai

Įkraunamas

Veikimo laikas: 4 valandos

Spalva: purpurinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.