Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius FiFi (rožinis)

0 atsiliepimų
119.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prabangaus dizaino vibratorius su ilgomis triušiuko ausytėmis. Aksominio švelnumo, idealių kontūrų, pritaikytas jausmingai G taško ir klitorio stimuliacijai. Įkraunamas, visiškai atsparus vendeniui, gali būti naudojamas tiek sausumoje, tiek vandenyje. Turi 3 galingus motoriukus, 5 vibracijos lygius ir režimus, kurie išjudins visą Jūsų kūną. Apvali galvutė puikiai suranda G tašką ir jį masažuoja, kol priveda iki aukščiausio palaimos taško. Išskirtinio dizaino triušiuko ausytės yra itin lanksčios, maloniai priglunda prie klitoriaus ir apgaubia jį iš abiejų pusių. Šis žaisliukas prisitaikys prie Jūsų kūno kontūrų, suteiks neįtikėtiną stimuliaciją ir pasitenkinimą. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: 100% kūnui saugus silikonas

Ilgis: 19 cm

Skersmuo: 5 cm

Vibracija: 5 vibracijos lygiai ir režimai

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.