Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Holey Trinity

Prekės ženklas: Threesome
0 atsiliepimų
94.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino sekso žaisliukas, kuris savo išvaizda primena degantį fakelą, bet iš tiesų jis uždegs aistrą Jūsų kūne! Triguba stimuliacija vienu metu leis Jums patirti aukščiausio lygio malonumą!

Tvirta ir patogi rankena leidžia lengvai laikyti žaisliuką, manevruoti pagal savo poreikius. Trys skirtingo dydžio liežuvėliai stimuliuos Jūsų visas erogenines zonas. Didysis liežuvėlis įterpiamas į makštį, tobulai išlenktas, kad pasiektų G tašką, jis turi 10 vibracijos režimų, kiti du liežuvėliai sukasi ratu į vieną ir į kitą pusę, taip pat turi 10 sukimosi režimų. Pats mažiausias liežuvėlis skirtas klitoriui, o kitas anusui, jis siauras ir nedidelis, dėl to puikus pasirinkimas pradedantiesiems. Vibracijos ir sukimosi režimus galima valdyti atskirai, kad pasiektumėte maksimalų malonumą!

Pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris yra šilkinio švelnumo, maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, neturi jokio kvapo, antialerginis. Rankena pagaminta iš ABS plastiko, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, tvirta. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Atsparus vandens purslams, dėl to vonioje naudoti nerekomenduojamas.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Visas ilgis: 19,6 cm

Įterpimo ilgis: 8,5 cm

Skersmuo: 2,6 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų, 10 sukimosi režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandens purslams

Spalva: rožinis

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.