Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Honey

1 atsiliepimas
5.00 1
73.10 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kontroliuokite savo malonumą naudodama šį daugiafunkcinį rabbit tipo vibratorių, kuris pasižymi aukšta kokybe ir elegantišku dizainu.. Dvigubos stimuliacijos - klitorio ir makšties, du motorai, valdomi atskirai, taigi lengvai pasiekia Jūsų malonumo taškus. Pagamintas iš silikono, tai švelni ir glotni medžiaga, greitai sušylanti, prisitaikanti prie kūno temparatūros, sudėtyje neturinti kenksmingų ftalatų. Pagrindas lenktas, galvutė apvali, puikiai pritaikyta G taškui, o atšakėlė lanksti, judės kartu su jumis. Įkraunamas ir atsparus vandeniui, taigi žaidimai bus dar aktyvesni! Prabangaus dizaino, kompaktiško dydžio, todėl puikiai tinkamas kelionėms. Naudojamas solo žaidimams arba kartu su partneriu. Ergonomiškas, besiūlė tekstūra, turintis pakankamai funkcijų, leidžiančių įtikinti ir patenkinti net pačius įnoringiausius malonumo ieškotojus.

Vibratorius valdomas mygtukais, esančiais ant rankenos. Dar vienas privalumas - valdymas išmaniuoju telefonu. Reikia parsisųsti programėlę Android arba iOS operacinėms sistemoms. Ją įsidiegus įjunkite vibratorių, patikrinkite ar prietaisai susijungė. Įjunkite Bluetooth bevielį ryšį telefone ir aktyvuokite paiešką programėlėje. Kai telefonas susijungs su vibratoriumi galėsite pasiduoti palaimai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu

Pridedamas maišelis saugojimui ir naudojimosi instrukcija užsienio kalbomis

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 19 cm

Skersmuo: 3,5-3,8 cm

Vibracija: 10 programų

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 90 min

Veikimo laikas: 120 min

Atsparus vandeniui

Spalva: purpurinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai kokybiskas dalykelis. dar kas suzavejo, tai kad gali buti valdomas telefonu ir yra atsparus vandeniui, nes vandenyje malonumai dar didesni
      Natalija
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.