Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Inya Blossom

Prekės ženklas: NS Novelties
0 atsiliepimų
53.40 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Leiskite savo vidiniams troškimams pražysti aistringu spindesiu šio dailaus žaisliuko dėka! Šis klasikinis vibratorius yra su nuimama silikonine galvute, pilna tekstūruotų šerelių. Tai, kaip pasirinksite žaisti, priklauso nuo Jūsų.

Palepinkite savo intymias vietas jausminga stimuliacija, kurios jos nusipelno! Klasikinis vibratorius suteikia jausmingą vibraciją klitoriui, vaginai ar kitoms erogeninėms zonoms. Norėdama pastiprinti pojūčius pritvirtinkite pridėtą silikoninę galvutę su daugybe šerelių ir mėgaukitės iš proto varančia išorine erogeninių zonų stimuliacija. Jūsų klitoriui tai patiks! 

Jūs galėsite mėgautis 10 skirtingų funkcijų - gyvybingos vibracijos, aistringo pulsavimo ir erotinio eskalavimo. Funkcijos valdomos mygtukais, esančiais ant rankenos. Mažas dydis ir patogiai laikomas rankoje, todėl šis žaisliukas Jums labai patiks! Pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris pasižymi šilkinio švelnumo paviršiumi, neturi jokio kvapo, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Atsparus vandens purslams, dėl to galėsite mėgautis jo teikiamais malonumais ir duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Vibratoriaus ilgis: 17,78 cm

Pridedamo antgalio ilgis: 2,54 cm

Skersmuo: 2,54 cm

Funkcijos: 10 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų

Baterijos: 2 x AAA (nepridedamos)

Atsparus vandens purslams

Spalva: violetinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.