Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Jaudinantis kutulis

Prekės ženklas: Mystim
2 atsiliepimai
2.50 2
119.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės įkraunamas vibratorius, kuris įkaitins Jūsų kūną ir kraują su savo vibracijos ir stimuliacijos srovėmis. Jis turi daugybę malonumą keliančių funkcijų: 8 vibracijos tipai, 5 intensyvumo lygiai, 5 E-Stim tipai su 10 intensyvumo lygių ir 1 dubens dugno raumenų stiprinimo programa. Taip pat šis vibratorius turi du galingus, bet labai tylius vibracijos variklius. Visiškai atsparus vandeniui, todėl galėsite pasinerti į povandeninius meilės nuotykius. Klasikinės formos, su atsikišusia galvute, tinkamas tiek vaginalinei, tiek analinei stimuliacijai. Be galo malonus ir funkcionalus sekso žaisliukas, kuris pakels Jus į padanges!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu. 

Pridedama USB jungtis įkrovimui.

Medžiaga: silikonas / ABS

Ilgis: 27 cm

Skersmuo: 3,2 cm

Vibracija:  8 vibracijos tipai, 5 intensyvumo lygiai, 5 E-Stim tipai su 10 intensyvumo lygių ir 1 dubens dugno raumenų stiprinimo programa

Įkraunamas

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Taip pakuteno, kad likau be amo. Vibracija stirpi, o elektros srovė irgi. Stilingas, gražus, kraunamas,o tas dubens stiprinimo programa itin naudinga. Liuks kutulis.
      Kutulis
    • Super prekė. Nupurto gerai, todėl reiktų susitarti su partneriu kokio stiprumo nori. O vibracija irgi stipri, tik reikia nesumaišyti mygtukų,kad vietoj malonios vibracijos negautum per didelio nupurtymo. Nors siaip kam patinka toks seksas su el.šoku tai geriausias lovos draugas bus. Vertas dėmesio bei kainos.
      Donce
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.