Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Švelnus mylimasis

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Švelnus, malonus liesti ir itin tikroviškas – toks yra šis vibratorius. Sukurtas vaginalinei, tačiau galima panaudoti klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Šis vibratorius išsiskiria realistiška išvaizda – venų raštas, tikroviška galvutė, kūno spalva – visa tai sukuria natūralios varpos įspūdį. Tačiau išvaizda dar ne viskas – žaisliukas pagamintas iš itin minkštos bei realistiškos medžiagos, kuri yra saugi ir maloni kūnui, bei liečiant suteikia odos pojūtį. Vibracija intensyvi, galima rinktis iš 10 skirtingų vibracijos režimų. Atsparus vandeniui (nenardinant).

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: Cyber skin

Ilgis: 21,8 cm

Skersmuo: 4,3 cm

Vibracija: 10 režimų

Baterijos: 2 x AA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Is tikrovisku vibratoriu toks vienas kokybiskesniu sakyciau. Labai svelni ir minksta medziaga, ne koks plastikinis. Vibracija gera, pakanka.
      Milita33
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.