Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Kegel G

Prekės ženklas: Shots
0 atsiliepimų
139.95 € 97.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Šis vibratorius - nauja galimybė stiprinti savo dubens dugno raumenis. Galite sujungti malonumą su treniruotėmis. Tiesus velenas ir lenkta galvutė sufleruoja, kad šis žaisliukas skirtas G taškui. Jis susietas su specialiu laikroduku, taigi jo funkcijas galėsite valdyti su juo. Ypač galingas variklis turi 10 skirtingų ir įdomių vibracijos režimų. Kėgelio pratimai nustatyti, Jums tereikės pasirinkti treniruotės programą ir sekti nurodymus ekrane. Laikrodukas leidžia stebėti savo rezultatus. Tai kur kas paprastesnis ir patogesnis būdas stiprinti dubens dugno raumenis, ko pasekoje orgazmas bus intensyvesnis, bendra savijauta geresnė.

Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi žaisliukai. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Rekomenduojama treniruotes atlikti kiekvieną dieną 67 savaites.

Pridėtame lankstinuke paaiškinta viskas, ką reikia žinoti apie tai, kaip maksimaliai padidinti dubens dugno raumenų treniruotes, stebėti pažangą per laikroduką ir mėgautis seksualiniu malonumu tuo pačiu metu!

Medžiaga: silikonas, ABS

Bendras ilgis: 20 cm

Įterpimo gylis: 14 cm

Skersmuo: 3,7 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Pakraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 180 min

Veikimo laikas: 60 min

Spalva: violetinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.