Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Mondri-anne

0 atsiliepimų
24.00 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Rafinuoto dizaino vibratorius, diskretiškas ir kompaktiškas, lengvai telpa į delną ir imituoja lūpdažį.  Aptakūs kontūrai suteikia savitą stilių, iš pažiūros net nekiltų įtarimas, kad čia žaisliukas, skirtas intymiam malonumui. Patogus nešiotis rankinėje, įdėjus į mažą maišelį. Jis specialiai sukurtas klitorinei ir išorinei stimuliacijai su įstrižai išpjauta viršutine dalimi ir švelniais, lygias krašteliais. 10 galingų funkcijų, sudarytų iš 3 pastovių greičių ir 7 vibracijos modelių, iš jų galite rasti sau tinkamiausią ir pasiekti visišką pasitenkinimą. Šiuo žaisliuku galite mėgautis vonioje ar duše, pasiekdama neprilygstamą harmoniją, kadangi vibratorius  100% atsparus vandeniui. 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: PVC

Ilgis: 11,6 cm

Skersmuo: 2 cm

Vibracija: 10 galingų funkcijų, sudarytų iš 3 pastovių greičių ir 7 vibracijos modelių

Baterijos: 1 x AAA (nepridedamos)

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.