Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Patchy Paul (žalias)

Prekės ženklas: Fun factory
1 atsiliepimas
5.00 1
72.12 € 54.09 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Ištikimas, linksmas ir amžinai besišypsantis draugas Patchy Paul palaikys Jums kompanija sunkiomis akimirkomis! Stimuliuojantis, banguotas paviršius ir lenkta galvutė užtikrins gilų ir stiprų orgazmą, o patogi rankena, valdymo mygtukų apšvietimas ir atsparumas vandeniui  - maksimalų patogumą ir komfortą bet kur ir bet kada. Aukštos kokybės medicininis silikonas nesukels alerginių reakcijų bei palengvins priežiūrą ir naudojimą. 3 vibracijos programų ir 5 intensyvumo lygių dėka šis žaisliukas lyg chameleonas prisitaiko prie Jūsų nuotaikos ir norų - šiandien jis gali būti laipiotojas uolomis, rytoj - povandeninis nardytojas!

Kerinčio dizaino klasikinis vibratorius;
Perkraunamas CLICK'N'CHARGE sistemos pagalba;
Valdymo mygtukai su apšvietimu;
Vokiška Fun Factory kokybė!

Medžiaga: 100% medicininis silikonas;

Ilgis: 22,1 cm;

Skersmuo: 4.1 cm;

Svoris: 244 g;

Vibracija: 3 programos ir 5 intensyvumo lygiai;

Elementai: Įkraunamas USB-Magnetic Plug pagalba (įeina į komplektą).

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai kokybiska preke, likau patenkinta isigyjusi. puiki ir maloni medziaga, stipri vibracija. rekomenduoju :)
      diana
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.