Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Pearl

Prekės ženklas: Kiiroo
1 atsiliepimas
5.00 1
159.00 € 111.30 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Galingas variklis ir ergonomiškas dizainas padės kiekvienai dailiosios lyties atstovei pasiekti stiprią kulminaciją. Susietas  su tos pačios rūšies masturbatoriumi, kurie valdomi bevieliu ryšiu nepriklausomai nuo jus skiriančio atstumo. 5 stimuliuojantys žiedai padės Jums kontroliuoti Jūsų partnerio malonumą. Paprasto naudojimo, pagamintas remiantis pažangiomis technologijomis. Įkraunamas 2 valandas, prijungiamas bevieliu Bluetooth ryšiu prie partnerio masturbatoriaus naudojant unikalų PIN kodą. Susieti sekso žaisliukai abiems partneriams suteiks pojūtį it būtų atliekamas intymus aktas, nes veiks vienodu tempu. 

Privalumai:

  • skirtas G taško stimuliacijai;
  • pagamintas iš silikono, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų;
  • galingas variklis su 5 vibracijos režimais;
  • jungiamas per Bluetooth bevielį ryšį;
  • pastiprina pojūčius, kuomet pajungiami vaizdo pokalbiai per Skype ar kitas programas;
  • gali būti naudojamas ir solo partijoje.

Ilgis: 19 cm

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • mums su vyru tenka dažnai būti kitose šalyse, tad šis vibratorius gelbsti neužgesti aistrai ;)
      aqua
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.