Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Rugiagėlė

Prekės ženklas: Sweet Smile
1 atsiliepimas
5.00 1
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Išskirtinio dizaino vibratorius su rutulio formos galvute, dengta stimuliuojančiais taškeliais. Jis gali lengvai pasiekti G tašką, nes jis yra su išlenktu kakleliu, specialiai skirtu šios zonos stimuliacijai. Pagamintas iš silikono, kuris maloniai priglunda prie odos, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, neturi jokio kvapo, medžiaga antialerginė, sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų. Turi 7 vibracijos režimus, perjungiamus vieno mygtuko paspaudimu. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga, ABS

Bendras ilgis: 16,7 cm

Įterpimo gylis: 8,5 cm

Skersmuo: 0,9 - 3,9 cm

Vibracija: 7 režimai

Baterijos: 1 x N (pridedamos)

Spalva: violetinė

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Neįprastas dizainas, bet ta gėlytė tiesiog iš prot varo!
      Sima
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.