Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius Touch By Swan (violetinė)

Prekės ženklas: Swan
0 atsiliepimų
169.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Swan kolekcijos sekso žaislas, sukurtas daug kartų bandytos ir patikrintos triušiuko formos. Dvi ilgos į triušiuko panašios ausys ant šio vibruojančio sekso žaislo veikia kaip klitorio stimuliatoriai ir perduoda stiprią vibraciją Jūsų subtiliai daliam klitoriui, taip suteikiant Jums labai stiprią ekstazę. Tvirtas sukamasis korpusas, kuris yra lengvai valdomas, nes turi jutiklinę sritį prie įjungimo/išjungimo mygtuko, valdo vibratoriaus teikiamas vibracijas. Vibratorius suteiks Jums malonumą trim sukimosi ir keturiais vibravimo greičiais, kurios dar labiau padidins Jūsų patirtį. 

Kraunamas vibratorius yra pagamintas iš kūnui saugios silikono medžiagos su PU danga, todėl jį liečiant ir naudojant jaučiasi labai švelnus ir minkštas, visai kaip triušiukas. Violetinės spalvos vibratorius yra 23,3 cm ilgio ir jo skersmuo siekia – 3,8 cm ir jo teikiama vibravimo technologija – užrakinama. 

Swan produktai yra pagaminti kaip saugūs, stiprūs ir prabangūs, turintys daugiau kaip 35 metų patirtį ir kruopštų dėmesį detalėms.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas, PU
Ilgis: 23,3 cm
Skersmuo: 3,8 cm
Spalva: violetinė
Funkcijos: 3 sukimosi ir 4 vibravimo greičiai
Baterijos: kraunamas USB (laidas pridedamas)
Pakuotėje pridedamas satino maišelis laikymui
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.