Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Vibratorius Touch

Prekės ženklas: Sweet Smile
0 atsiliepimų
49.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Mažas, šelmiškas ir labai diskretiškas sekso žaisliukas! Itin plokščias vibratorius puikiai prisitaiko prie kūno formų, be to, dėl ergonomiškos konstrukcijos jį labai lengva laikyti ir patogu manevruoti. Tinkamas erogeninių zonų stimuliacijai tiek solo partijoje, tiek kartu su partneriu. Dėka savo formos gali būti patalpintas kelnaitėse, kad nuolat jaustumėte audringą klitoriaus jaudinimą! Jis turi 10 iš proto varančių vibracijos režimų, kad aprėptų visą intymių linksmybių spektrą.

Pagamintas iš aukštos kokybės silikono su PU danga, pasižymi šilko švelnumo paviršiumi, neturi kenksmingų ftalatų, yra antialerginis ir ypač greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi vibratoriai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: Silikonas su PU danga

Ilgis: 9,4 cm

Plotis: 4,4 cm

Aukštis: 2,1 cm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 60 min

Veikimo laikas: 60 min

Spalva: violetinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.