Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibratorius We-Vibe Moxie (mėlynas)

Prekės ženklas: We Vibe
0 atsiliepimų
129.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ar kada pasvajojote, kad galėtumėte turėti vibratorių savo patogiose kelnaitėse? Tada We-Vibe Moxie gali būti tai, apie ką Jūs svajojote!

Tobulai kontūruotos formos vibratorius su magnetu, kuris jį laiko vietoje, todėl jis lieka tiksliai ten, kur norite. Įstatykite jį taip, kad visa stimuliacija eitų į klitorių ir lytines lūpas, užsimaukite mėgstamas kelnaites ir magnetą uždėkite ant jų, taip vibratorius tvirtai laikysis savo pozicijoje. 10 jaudinančių vibracijos režimų galėsite valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba parsisiuntę mobiliąją programėlę į savo išmanųjį telefoną. Naudodamiesi nemokama „We-Connect ™“ programėle galite žaisti ir dalytis We-Vibe Moxie valdymu iš bet kurios vietos, kurti individualius režimus ir naudoti kartu su kitais „We-Vibe®“ produktais. Bluetooth ryšys suteikia pažangų saugumą, kuris neleidžia kitiems signalams sutrikdyti belaidžio ryšio. Susiekite žaisliuką su savo telefonu ir valdykite jo funkcijas iš bet kurio pasaulio krašto! 

Pagamintas iš silikono, kuris turi šilko švelnumo paviršių, greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, ant jo nesikaupia bakterijos, pasižymi antialerginėmis savybėmis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, lengva valyti ir prižiūrėti. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi žaisliukai. Norėdamas išsaugoti baterijos veikimo laiką, We-Vibe Moxie persijungs į miego režimą po 30 minučių neveikimo ir gali būti pratęstas iki 4 valandų. 100% atsparus vandeniui, todėl galėsite naudoti duše ar vonioje. Tylaus veikimo. 

Pakuotėje yra viskas, ko galite tikėtis iš prabangaus žaislo. Puikiai suprojektuota dėžutė su putplasčio įdėklu ir skyriumi apačioje, kad paslėptų visus atsarginius priedus, kaip įkrovimo laidas ar instrukcija.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas su poliuretano danga, ABS

Matmenys: 92 mm x 64,3 mm x 35,75 mm

Funkcijos: 10 vibracijos režimų

Valdomas nuotoliniu pulteliu arba mobiliuoju telefonu per programėlę We-Connect™

Pulteliu valdomas diapozonas siekia: ratu – 3 m, tiesiai – 9 metrai

Telefonu valdomas diapozonas – neribojamas

Įkrovimo laikas: 90 min

Veikimo laikas: 120 min

Atsparus vandeniui

Spalva: mėlyna

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.