Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojančios kelnaitės Paslaptis

Prekės ženklas: Pipedream
1 atsiliepimas
5.00 1
59.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Per pastaruosius 20 metų Pipedream Products kompanija sukūrė vienus geriausiai parduodamų naujoviškų produktų visame pasaulyje. Jų produkcijoje yra tikroviški sekso žaislai: vibratoriai, penio užmovai, losjonai, BDSM atributika ir įvairūs suvenyrai. Ši kompanija traukia natūralumu ir aukšta kokybe, kurios nori kiekvienas pirkėjas.

Ar esate iš tų, kurios mėgsta saugoti paslaptis? Tuomet šios kelnaitės kaip tik Jums! Malonaus audinio nėriniuotos kelnaitės, idealiai priglundančios prie odos, leis jaustis itin patogiai, pamiršite, kad išvis jas dėvite. Jų paslaptis - maža vidinė kišenėlė, kurioje vibruojanti kulka su net 20 pulsacijos modelių! Paspaudus valdymo pultelio mygtuką įjungsite jos tylų, bet labai galingą motoriuką, kuris suteikia tiesioginį stimuliavimą ten, kur to labiausiai norite. Belaidžio nuotolinio valdymo pultelis leidžia partneriui valdyti vibracijas iš kito kambario ar prie pietų stalo, suteikiant jums netikėtą ir ypač malonią staigmeną. Geriausia tai, kad niekas niekada nežinos, kodėl Jūs tiek daug šypsotės!

Medžiaga: poliesteris / elastanas / ABS

Tinka liemens apimtims: 86 cm - 112 cm 

Vibracija: 20 funkcijų

Baterijos: 3 x LR44 / AG13 (pridedamos), 2 x AAA (nepridedamos)

Valdymo pultelio diapozonas: 3,5 metrai

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Puikus pasirinkimas norint paišdikauti su draugu viešumoj. Labai patiko kelnaitės - malonios, nespaudžia, tamprios ir kvėpuojančios. Pati vibro kulka - labai galinga ir patogi, švelni liesti. Diapozonas pultelio - galėtų būti kiek ilgesnis, bet ir tiek užtenka, rekomenduoju, juoko ir malonumo bus daug :D
      Raminta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.