Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojantis drugelis Rocking Penis

Prekės ženklas: CalExotics
1 atsiliepimas
5.00 1
107.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

CalExotics kompanija per pastarąjį dešimtmetį nuosekliai žmonių fantazijas verčia į realybę. CalExotics įkūrėja ir savininkė Susan Colvin skiria neprilygstamą dėmesį detalėms, sukurė California Exotic Novelty prekės ženklą, kuris yra sinonimas su Quality Adult Toys. Prekės dailaus dizaino, funkcionalios ir itin vertinamos dailiosios lyties atstovių.

Vibruojantis drugelis su banguotos formos dildo, išlenktu galiuku, skirtu G taško paieškoms. Jis ne tik vibruoja, bet dar ir judina galvutę aukštyn - žemyn, taigi palaimos viršūnė bus tikrai pasiekta! Drugelio ausytės palies ir jautrųjį klitorių, jis bus maloniai paglostytas! Pagamintas iš silikono, kuris yra šilkinio švelnumo, bekvapis, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros. Gali būti valdomas su pulteliu arba tiesiog mygtuku, esančiu tarp drugelio sparnų. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to dar galingesnis ir ištvermingesnis! Kuomet kraunamas LED lemputė mirksi, kai įkrautas lemputė šviečia tolygiai. Atsparus vandens purslams.

Valdymas: paspauskite ir palaikykite 3 sekundes mygtuką, esantį tarp drugelio sparnų, taip jį aktyvuosite. Mirksinti LED lemputė praneš, kad žaisliukas pasiruošęs veiksmui. Drugelis turi nuotolinio valdymo pultelį, ant jo esantį XO ženklu pažymėtą mygtuką paspaudę aktyvuosite 12 funkcijų. Norėdama išjungti paspauskite ir palaikykite 3 sekundes XO mygtuką ant pultelio. Norint deaktyvuoti drugelį 3 sekundes palaikykite įspaudę mygtuką. Drugelis ir pats automatiškai išsijungia, jeigu 30 minučių nebuvo atliktas joks veiksmas. Atminties mikroschema atnaujinama pagal paskutinę naudojamą funkciją.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS / metalo danga / poliuretano danga

Ilgis: 8,25 cm

Skersmuo: 3,25 cm

12 intensyvių vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų

Įkraunamas drugelis ir pultelis

Įkrovimo laikas: 50 min

Veikimo laikas: 35 min intensyviausiu režimu, 45 minutės silpniausiu režimu

Atsparus vandens purslams

Spalva: purpurinė

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Turejau kazka panasaus, tik su virvutemis, tai sitas pranoko viska ka turejau seniau!!!! svarbu jokiu laidu, kraunamas, vibracija patenkintu net pacia reikliausia moteri, jausmas nerealus, o geriausiai jog tyliai veikia. Mano mylimiausias drugelis ever!!!!
      Ligita
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.