Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Vibruojantis penio kaištis Stirpūs pojūčiai

Prekės ženklas: Black Level
0 atsiliepimų
34.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Trokštate dar aštresnių pojūčių?

Šis, vibruojantis kaištis, pasiūlys 1 vibracijos režimą ir kaip reikiant pakaitins jūsų kūną.

Šis kaištis - padės sustabdyti ejakuliaciją, bei užspaus penio galvutę, tad jausite itin stiprius pojūčius. Tai puikus BDSM žaisliukas ir aksesuaras, itin tinkantis rolių žaidimuose. 

Papildomas žiedas taip pat sutvirtins erekciją ir leis mėgautis ilgiau, tad ruoškitės maloniai pasikankinti.

Pagaminta iš silikono, ši medžiaga pasižymi minkštumu, lankstumu, yra lengvai valoma, ant jos paviršiaus nesikaupia bakterijos. 

Pilnas ilgis: 8,5 cm, naudojamas ilgis: 4,2 cm.

Diametras: 0,6 – 0,8 cm.

Žiedo diametras: 3,5 cm. (tamprus)

Baterijos pridedamos - 2 x LR41.

Medžiaga: silikonas, ABS.

Spalva: juoda.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite nuplauti vandeniu bei muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.